Манифестација АРЛЕММ 2016 је отворена!

Вести
1 коментар

post41-1

Седма по реду Ариљска летња музичка манифестација, АРЛЕММ 2016, отворена је 17. јула 2016. године. Гала концертом јединственог уметника дуготрајне сценске присутности, маестра Стефана Миленковића и Оркестра школе за музичке таленте из Ћуприје.

post41-3

Испред Организације музичких аутора Србије СОКОЈ-а, публици се обратила Јелена Ђукић, упутивши речи подршке и захвалности за реализацију манифестације на овим просторима. Након обраћања председника Општине Ариље, господина Зорана Тодоровића, публици се обратила и директорка фонда за развој и стратегијско планирање манифестације, госпођица Весна Грбовић, која је упутила речи захвалности за подршку пројекта и прогласила АРЛЕММ 2016 отвореним.

post41-2

Свечано отварање, као и концерт за памћење, обележили су ово прохладно јулско вече, које није спречило многобројну публику да испрати овај јединствени догадјај.

1 коментар.

  • Izvanredno . Pravo čudo ustvari . Nešto o tome sam napisao u eseju „Čudo u Arilju“ , ali Arlemm svake godine daje sve više , i sve više publike je prisutno (sve manifestacije su besplatne, a umetničke radionice drže eminetni profesori … Bravo za ideju, upornost i entuzijazam. Za volontere, učesnike, goste . Za sve one koji su poverovali i podržali . Kako ja to kažem , desila se interferencija . I , ima nade !

Затворено за коментаре.