Радионица креативног писања – Гојко Божовић

Радионица писања на АРЛЕММ-у одржаће се од 23-27. јула 2024. године. Додатно мотивисани резултатима наших досадашњих улагања у креативно дружење и превазилажење личних оквира, улазимо у још један циклус пуни очекивања.
Радионица је намењена свима од 16+ година који желе да унапреде вештину писања, било да већ активно пишу, за јавност, или интимно, али и за оне који су своју списатељску енергију спутавали до оног правог тренутка!
Кроз цео процес рађања књижевно-уметничког дела, његовог објављивања и стављања пред лице јавности, водиће вас Гојко Божовић, потпредседник Српског ПЕН центра, познати песник, књижевни критичар есејиста, издавач.
Искористите прилику да се дружите с доказаним уметницима и особама сличних интересовања у апсолутно подржавајућој атмосфери АРЛЕММ фестивала.
Најуспешнији радови биће објављени на неком од познатих портала, а сви полазници заједно имаће јавну презентацију и признање публике у оквиру фестивалског програма.
Тренутак је ту!  Спремите своје три песме или две приче и пошаљите их до 21. јула уз пријаву на имејл адресу dubravka.matovic@arlemm.rs

У пријави је потребно доставити:
име, презиме,
годиште и место становања,
активну имејл адресу и активан број телефона,
3 ауторске песме или 2 ауторске приче.
Кандидати који прођу селекцију биће обавештени о тачном времену и локацији реализације радионица и добиће неопходна упутства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed