Изложба фотографија

Изложба фотографија Тање Драшкић-Савић

Доживљај

Јединствени итерактивни аудио-визуелни доживљај који не смете пропустити

Караван

АРЛЕММ Уметнички караван се сели из града у град, проверите да ли је стигао код вас

Улепшајте ваш град

Уметнички караван може оплеменити и ваш град. Контактирајте нас и долазимо.

У ономе што чујете на концертима, видите на фотографијама, осећате у атмосфери, у жељи да ухватимо звук у времену, представљена је јединствена мисија, педагогија, таленат и харизма.

0
градова
0
аудио-визуелних инсталација
0
фотографија
0
посетилаца

АРЛЕММ уметнички караван посећује 10 градова широм Србије:

  • Београд
  • Нови Сад
  • Чачак
  • Златибор
  • Ужице
  • Пожега
  • Ивањица
  • Ариље
  • Косјерић
  • Ваљево

МИСИЈА ПРОЈЕКТА „АРЛЕММ-УМЕТНИЧКИ КАРАВАН“

Представљањем фотографија путем неуобичајеног уметничког каравана, отвара се један нови поглед у стварност, а који на најбољи начин може бити употпуњен изградњом међусобног поверења и подршке. На тај начин се доприноси изградњи новог циклуса ширења циљева које има класична музика и уметност, што би условило напредак социјалних и духовних карактеристика младих, а то би уједно био главни циљ и мисија.
Идеја МУЗИКУС-а је да од Западне Србије направи културни центар и престоницу културе током летњег периода. Поред тога што окупљамо најбоље уметнике и музичаре, тежимо да становништву пружимо могућност посете врхунским уметничким догађајима и на тај начин, код њих, изградимо свест о правим културним вредностима.
Пројектом „АРЛЕММ-уметнички караван“ настојимо да фотографијама пренесемо поруку целој Западној Србији, путем „ухваћеног тренутка“, талената и звука који се види.
Приказивањем изложбе фотографија „АРЛЕММ-уметнички караван“ шаље се јака порука коју овај пројекат носи у себи. С обзиром да се педагошки рад у оквиру пројекта АРЛЕММ одиграва у четири зида, ово је могућност да шира јавност види рад, посвећеност, развијање и рађање талената, уметности, реакције деце и реакције професора.
Пројектом „АРЛЕММ – уметнички караван“ настојимо да у људима пробудимо емоције и подстакнемо их на размишљање. Оно што је најлепше у уметности коју стварамо овим путем су дела која остају после нас. То је траг који остаје некада и негде забележен. Фотографије настале током трајања пројекта АРЛЕММ су тренутак нечије инспирације. Са једне стране, то је тренутак сачуван за вечност, а са друге јединствен и лепо упакован делић секунде који на сваког посетиоца оставља јединствен и непоновљив утисак.

Промотивни видео за
АРЛЕММ Уметнички караван.