Како настају најлепше фотографије на АРЛЕММ-у?

Вести
3 коментара

Један од циљева АРЛЕММ-а је да сваке године промовише нове младе уметнике који путем фотографије добијају могућност да се представе широј јавности.
Официјелни фотографи АРЛЕММ- а 2015 су Катарина Ћирковић и Милован Илић, дуо младих уметника које за АРЛЕММ и Ариље везује много више од чисте уметничке креације.

Милован је Ариљац по рођењу, још од малена од стране родитеља усмераван да препозна најлепше у свом родном месту, које од пре шест година, осим прелепог Рзава и најбољих малина у Европи, може да се похвали и манифестацијом класичне музике и истинске уметности.
Катарину за Ариље, везује љубав према драгим људима и пријатељима, а као Београђанка се веома лепо снашла у малом граду, па је Ариљци већ сматрају домаћом.

Милован и Катарина су део Креативног студија Џуманџи, млади уметници који су већ добитници низа награда на домаћим и интернационалним такмичењима, али најбитније од свега, они су наше младе наде са великом перспективом, на чији рад смо сви веома поносни.

Надамо се да ћете уживати у фотографијама!

3 коментара.

  • Ostaje nam samo da se nadamo da će se jednog dana pojaviti album sa fotografijama sa ARLEMMa , od samih početaka do sledećeg recimo … I onda tako, na svakih … sedam godina . Siguran sam da će to biti fotografska saga ne samo o učesnicima, već i o gradu, reci , virovima i talasima , mirisima …
    I nadam se da će šansu dobiti i Zoran Stevanović i Milan Obradović i još neki hroničari naše varoši koji svojim objektivima pišu divne partiture , u ovom koloritnom ali i crno belom svetu …

    • Da, da ! Monografija nadahnuta svilenom vodom reke Rzav, inspirisana dobrotom ljudi ovog kraja i istorijskom energijom… koju nosi svaki kamen ugradjen u temelje mnogih zdanja u Arilju i ariljskom kraju…

  • Vitalna energija potiče od Plavog andjela… Dovoljno je ruku nasloniti na zid ariljske Crkve Sveti Ahilije
    i doživeti tu snagu koja prolazi kroz vene…

Затворено за коментаре.