Наступ Дуа Скица и представљање радова литерарне секције у оквиру АРЛЕММ-а 2016

Вести
1 коментар

post44

Ауторски, инструментални, гитарски дуо Скица представиће своје најбоје композиције, а у комбинацији са младим талентованим писцима, песницима, глумцима, који су се истакли као полазници Литерарне секције под руководством Ане Кратовац у оквиру овогодишњег АРЛЕММ-а.

У недељу од 20.30 часова, у Амфитеатру поред Цркве светог Ахилија, имаћемо задовољство да уживамо у нумерама, рецитацијама и казивањима, три професора и неколико најбољих ученика.

Музичко-књижевно вече, под ведрим небом, обећава истинско духовно уживање у најбољим и најквалитетнијим садржајима.

Добродошли!

1 коментар.

  • Izvanredno veče , na egzotičnom, čudesnom mestu neverovatne arhitekture, energetike i istorije . I akustike. Duo „SKICA“ se predstavio u najboljem svetlu, divnog, akustičnog zvuka i, posebno, dobrim izborom repertoara . Poseban šarm celokupnoj večeri nisu dali samo literarni pokušaji i nekoliko kvalitetnih radova za štampu, koji govore o talentima dece ovog kraja , već iznenađenje večeri u liku Aleksandre Radonjić, anđeoskog glasa i neverovatnog izbora pesama koje je na nekoliko , od svojih 30-ak jezika na kojima ih izvodi, otpevala. Veče za pamćenje, a samo podsećanje na njega, izaziva ježenje kože , koje odavno nisam osetio . Hvala Arlemovci . Ambijent , zvuk , boje, mirisi … Sve je bilo očaravajuće !

Затворено за коментаре.