Почео први „он лајн“ АРЛЕММ

Вести


Током протеклих једанаест година постојања АРЛЕММ је био престоница културних дешавања. Окупљајући врхунске предаваче, извођаче из земље и иностранства, АРЛЕММ је успео да изгради препознатљив и атрактиван амбијент за све који су желели да у уметности и природи уживају на један посебан начин.

Упркос тешкој ситуацији са светском пандемијом, култура опстаје и мора да постоји. Захваљујући ентузијазму организатора и сарадника, манифестација АРЛЕММ ће ове године бити културна оаза у којој ћемо заједно уживати, упијајући трачак наде који нам наговештава да ће све бити боље.

С обзиром на забрану окупљања, током манифестације АРЛЕММ неће бити организовани јавни скупови. АРЛЕММ ће захваљујући Теленор мрежи бити први фестивал класичне музике, чије ће активности бити приказане на интеренету путем најбрже мреже у Србији.

АРЛЕММ ће и ове године бити престоница културних дешавања, овога пута кроз он лајн дешавања. Окупљајући врхунске предаваче и извођаче, АРЛЕММ је успео да изгради препознатљив и атрактиван амбијент за све који желе да у уметности и природи уживају на један посебан начин. Данас је тај склад АРЛЕММ-а добар пример, да музика и уметност могу да направе промене у свести друштва позитивно делујући на цео један регион.

АРЛЕММ 2020 се реализује уз подршку Министарства културе и информисања, Општине и Библиотеке Ариље, СОКОЈ-а, бренда Extreme intimo и бројних донатора и љубитеља уметности. Да би УМЕТНОСТ била ДОСТУПНА свима, и ове године ће бити омогућен пренос дешавања са АРЛЕММ-а 2020, уживо путем Теленор мреже, како би сви могли да уживају у живом преносу дешавања,

Будите и Ви део уметности и уживајте у уметничком стваралаштву манифестације АРЛЕММ 2020!